Pelastusarmeija, Tampere, Kotikummit

Pelastusarmeija Tampereen osasto

Kotikummit kutsuu kaikki mukaan vapaaehtoistyöhön

Pelastusarmeija tunnetaan ehkä kaikkein parhaiten Joulupadasta, joka on sen joka joulu järjestämä keräys kotimaan vähävaraisten auttamiseksi. Monille keräykseen osallistuminen on tärkeä osa joulua.

Myös kotipalveluyritys Kotikummien yrittäjä Riina Heinonen halusi kantaa kortensa kekoon vähävaraisten auttamiseksi ja päätti tehdä yhteistyötä Pelastusarmeijan kanssa koristelemalla Pelastusarmeijan Tampereen toimipisteen tilat jouluasuun. Joulukoristeet hän sai keräyksen kautta.

– Niitä tuli niin paljon, ettei niitä tarvita enempää, mutta joulukranssi oveen voisi olla vielä kiva ja myös joulutervehdys, joka voidaan antaa ikäihmiselle, Heinonen sanoo.

”Askartelemamme joulukortti boxi löytyy Messukylän kirjastosta. 

Joulukortit jaetaan Tampereen vanhainkodeilla Kotikummien toimesta.”

Tilojen koristelun lisäksi Heinonen päätti lahjoittaa kahden työntekijänsä työpanoksen Pelastusarmeijalle kahden päivän ajaksi.

– He osallistuvat ruoka-avustusten jakamiseen ja työskentelevät kahviossa. Pelastusarmeijan tiloissa saattaa käydä 700-800 ihmistä päivässä, joten sinne tarvitaan kovasti vapaaehtoisia. Nyt heitä on ilmoittautunut sinne kuitenkin riittävästi. 

Sen sijaan heinonen kannustaa kaikkia halukkaita ryhtymään patavahdeiksi. 

– Siten voi tehdä paikallisesti hyvää.

Suvi Roselli, Hervannan Sanomat 16.11.2022

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.