Miksi luottaa parikymppiseen kotipalveluyrittäjään?

Miksi ostaisin kotipalveluni nuorelta yrittäjältä? Voinko luottaa, että asiat hoituvat ja yrityksen luvat sekä paperiasiat ovat kunnossa? Entä tietosuoja?

Pysyykö henkilökohtaiset tietoni turvassa?

Henkilökohtaiset tietosi pysyvät Kotikummeilla hyvässä turvassa. Asianajotoimisto Sillanpää Oy on tarkistanut Kotikummien tietosuojaselosteen sekä käyttämämme palvelusopimuspohjan. Tietosuojaselosteemme löytyy sivun ”Yritys” alalaidasta. Pääset lukemaan tietosuojakäytäntömme myös täältä.

Ovatko yrityksen luvat ja paperiasiat kunnossa?

Kotikummit on rekisteröity kotipalvelun tukipalvelujen ja niihin rinnastettavien palvelujen tuottajaksi Tampereen, Nokian sekä Kangasalan kaupungeille. Kotikummit on liittänyt kotipalvelun tukipalveluilmoitukseensa :

  • Ilmoituslomakkeen
  • Ajantasaisen kaupparekisteriotteen
  • Jäljennyksen Findamo Oy Kotikummien yhtiöjärjestyksestä
  • Toimintasuunnitelman, jossa ilmenee toiminnan sisältö ja sen suunniteltu laajuus asiakasryhmittäin, käytetyt alihankkijat, selvitys asiakasryhmistä, henkilöstösuunnitelma ja –rakenne. Lisäksi tieto siitä, miten asiakkaan kanssa laaditaan kirjallinen sopimus ja palvelusuunnitelma sekä mitä niihin kirjataan ja mihin tarvitaan.
  • Omavalvontasuunnitelman
  • Jäljennöksen palvelujen vastuuhenkilön tutkintotodistuksesta/todistuksista ja selvityksen työkokemuksesta
  • Tietosuojaselosteen
  • Liitteen henkilökohtaisen avun ilmoitukseen

Nämä liitteet on käyty edellä mainittujen kaupunkien toimesta läpi, ja ilmoituksemme on hyväksytty. Kotikummien luvat ja paperiasiat ovat siis tarkistettu ja näiltä osin kunnossa.

Miksi ostaisin kotipalveluni Kotikummeilta?

Yrittäjänä minulla on suuri palo omaa tekemistäni kohtaan. Vahva halu onnistua, ja tuoda parempaa kotipalvelua.

Asiakkaamme ovat meille erityisen arvokkaita. Heitä varten koko kiireetön ja ihmisläheisempi kotiapukonsepti on rakennettu. Motivaatio ja usko Kotikummien potentiaaliin on suuri.

Yrityspuolen osaamista olen kartuttanut Ny- vuosi yrittäjänä kurssilla sekä Yrittäjän Ammattitutkinnon opinnoilla.

Tapaamalla ihmisen kasvotusten, saa parhaimman käsityksen siitä, millä asenteella ja energialla hän työtään tekee. Siksipä tarjoan sinulle tunnin mittaisen maksuttoman tutustumiskäynnin.

Soita 050 3606569

Laita viestiä [email protected]

Annat innokkaalle yrittäjälle mahdollisuuden. Tässä tapauksessa voit ainoastaan voittaa. Varaa ilmainen tutustumiskäyntisi.

Toivottavasti nähdään pian, Kotikummien Riina ☀️

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.