Tamperelainen kotipalvelu

Tamperelainen Riina Maria Heinonen on Kotikummien perustaja. Kotikummit on Tampereella ja lähikunnissa toimiva palveluyritys, jonka monipuolisten kotipalveluiden tarkoituksena on mahdollistaa ikäihmisten kotona asuminen mahdollisimman pitkään. Palveluihin kuuluu mm. kaupassakäyntiä, ruokahuoltoa, kotisiivouksia sekä lemmikkien ja pihan hoitoa.

Tämä Kotikummien yrittäjä on ehtinyt asua eri puolilla Eurooppaa, opiskella ravintolakokin ja yrittäjän ammattitutkinnot sekä kerryttää monipuolista työkokemusta palvelualalta. Energinen ja toimelias Heinonen on työskennellyt mm. ravintolakokkina, ikäihmisten kotiapuna, hyvinvointikeskuksessa, siivoushommissa, viherrakennuksilla sekä juhla- ja pitopalveluissa.

Kotipalveluyrityksessä työskennellessään Heinonen sai ajatuksen omasta alan yrityksestä – sellaisesta, jossa ei olisi loputon kiire. Yrityksestä, jossa asiakkaita ehtisi oikeasti auttaa ja kuunnella, eikä tarvitsisi vastata, ettei kuulu meille tai nyt ei ehdi. Niin syntyi Kotikummit, jonka toimintaperiaatteena on olla läsnä asiakasta varten.

Kotikummin käynnit vähentävät yksinäisyyttä, helpottavat arkea ja mahdollistavat sellaisten asioiden kokemisen, joita asiakas ei yksin pystyisi kokemaan, esimerkiksi sairauden tai ikääntymisen vuoksi. Kotikummi soittaa tarvittaessa huoltomiehelle tai käy vaikka apteekissa. Kotikummi on jokaisella kotikäynnillä sama, asiakkaalle tuttu ja turvallinen ihminen. Kotikummien palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Yritys auttaa tarvittaessa myös kotitalousvähennyksen hakemisessa.

Kotikummit tekevät palvelusetelillä omaishoidon vapaita sekä henkilökohtaista apua.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.